ajaxLoader

Herrkläder, Ytterkläder, Västar

Herrväst

Lägg upp med en herrväst! Kolla in KladCentrum urval av västar — tänk avslappnade, arbetsklara, speciella tillfällen och kallt väder.

Du kan arbeta in en väst i din vardagsgarderob – den lägger omedelbart till ytterligare ett lager av intresse för alla kläder. Håll det avslappnat med en T-shirt och jeans i kombination med en av de klassiska stilarna – tänk denim, quiltad eller en fleeceversion. Trendigt just nu? Deconstructed Hoodies är en ny variant på casual västar. Fyll på dina favoritfärger och några med mönster för en rolig twist.

Håll varje lager i din kontorsgarderob professionellt. Älskar du klassiska färger? Det finns gott om neutrala toner som fungerar med en mängd olika outfits. Prova en cool, tröja eller knapp framtill. Har du ett speciellt tillfälle i kalendern? Se sedan till att passa separata för en väst värd tillfället. Experimentera med tyger som sammet för en fräsch uppdatering. Avsluta din look med dina favoritbyxor, Button-Up Shirt och Dress Shoe.

Håll dig varm under kyligare månader med en väst. En tröja som bärs med eller utan kavaj eller herrjacka hjälper dig att känna dig mer sammansvetsad. Ta dig an vinterhelgen med en fleeceväst, dunstoppad eller konstläderväst. Kämpar du mot elementen? Leta efter vattentåliga och fuktavvisande val som hjälper dig att hålla dig torr.

Upptäck herrvästar i massor av mönster och färger. Handla herrvästar plus andra herrkläder på KladCentrum.