ajaxLoader

Skor, Herrskor, Sportskor

SNEAKERS HERR

Sneakers är alltid trendiga, både för idrotts- och fritidsändamål. Oavsett om du letar efter stil eller funktionalitet, erbjuder ett par herrsneakers från KladCentrum hippa och tidlösa stilar som ger dig hög komfort för välsittande hela dagen. Vår kollektion av sneakers för män har flera färger och stilar för att matcha varje look med förstklassig streetstyle. Hitta det perfekta paret sneakers för dig här.

Utforska herrsneakers för alla typer

Varje garderob behöver ett par sneakers. Oavsett om du behöver hoppa i ett par avslappnade och bekväma skor eller vill lägga till det sista elementet till din street-ready outfit, har vårt urval av sneakers för män ett par för dig. Upplev minimalistisk design med subtila detaljer, hög dämpning och rik komfort för att erbjuda dig moderiktiga skor som kommer att kännas precis lika rika som de ser ut. Utforska ett brett utbud av sneakers som passar alla män, inklusive design som: modesneakers för män, sneakers för män, arbetssneakers för män, fritidssneakers och högtoppade sneakers för män.

SNEAKERS FÖR DEN MODERNA ARBETSPLATSEN

Vårt urval av herrsneakers inkluderar många olika stilar, inklusive fritids- och klänningssneakers. På många moderna arbetsplatser är sneakers nu en välkommen syn. Vi har flera bra sneakeralternativ för vardagliga arbetskläder.

Du har möjligheten att antingen välja en snygg sneaker i neutrala färger som kan kombineras med en skjorta och till och med en kostym. Om klädkoden inte är strikt formell kan du enkelt klä ner din kostym med ett par sneakers. Välj rent fullnarvsläder eller lägg till extra textur med mockasneakers. Våra sneakers erbjuder ett mycket mångsidigt utseende, vilket ger dig fullständig valfrihet.

SNYGGA OCH STREET-SMART SNEAKERS FÖR MÄN

Du har också möjligheten att satsa på stilar som utstrålar banbrytande design, fulla av subtila detaljer och sportigt mode för att erbjuda nöje för dina fötter. Kombinationen av fritids- och atletiska skor ger ett speciellt element som passar de flesta vardagskläder och situationer. Ta en promenad genom staden, utforska de naturliga flödena av stigar i det vilda, eller utrusta dig själv med snygga skor för en utekväll. Med våra herrsneakers sätter du målet och kursen för dagen.

Street-ready sneakers - Du kan upptäcka street-ready sneakers som inkluderar snygga och moderna detaljer, från high-top designs till sneakers med tjocka och flexibla gummiyttersulor för bra stötdämpning och en trendig finish. Vår breda snörning framtill ger en säker passform som är lätt att justera, och ger naturligtvis också en cool streetstyle-look för lite extra kant till din outfit.

No-tie sneakers - Bryr du dig inte alltid om att knyta och knyta upp dina skor? Med KladCentrum sneakers för män har du möjlighet att välja utvalda sneakers utan knytband. Sätt helt enkelt i ett par med lätthet och på vägen. Våra slipslösa alternativ ger en ren och okomplicerad look som håller dina fötter smarta och redo för alla spontana ögonblick.

Utomhussneaker-stilar - Många av våra herrsneakers är lämpliga för utomhusupplevelser, där designen med hög komfort visar sina sanna färger. Gjord för en fantastisk vandringsresa eller en avslappnad promenad genom skogen. Oavsett vart vägen tar dig följer våra sneakers dina naturliga rörelser så nära som möjligt, vilket ger dig en bekväm bärupplevelse.