ajaxLoader

Herrkläder, Sovkläder & Nattkläder

Sovkläder & Nattkläder

Pyjamas, nattkläder och loungekläder för män

Din nattrutin har blivit mycket bekvämare. Med pyjamas och kläder som passar och känns som en dröm, kommer du att sova bättre än du någonsin har gjort förut. Oavsett om du letar efter pyjamasset, badrockar eller tofflor, kommer du garanterat att hitta en otrolig mängd alternativ för dina nattkläder.

Den mjuka komforten hos pyjamasbyxor i flanell omsluter dig i mysig värme. Du kan para ihop denna pyjamas med en enkel pyjamasskjorta med V-ringad eller en matchande pyjamasskjorta i flanell med knappar. Pyjamasset finns också i lätta material som bomull som är perfekt anpassade till temperaturen under de varmare vårmånaderna.

En mjuk morgonrock är ett måste oavsett om du precis ska ut ur duschen eller bara slappar runt i huset. Mjuk, texturerad bomull ger din dräkt extra mjukhet, medan de olika färgerna att välja mellan gör det enkelt att hitta den perfekta nyansen som matchar din pyjamas och andra loungekläder.

Om du letar efter en robe som verkligen är lyxig, välj en velourkimono. Utseendet och strukturen på denna typ av mantel kommer snart att göra avkopplande till din favoritaktivitet. Med framfickor på de flesta klädnader i denna stil får du också den extra bekvämligheten att förvara personliga tillhörigheter som toalettartiklar.

Ingen uppsättning pyjamas och kläder är komplett utan ett par bekväma tofflor. Från slip-ons till mockasinstilar, du kommer att älska hur tofflor kompletterar dina nattkläder. Du hittar även tofflor i en mängd olika material, från ull till läder – så att du kan skräddarsy varje par efter säsongen.

När du vill ha ett av de bästa urvalen av pyjamas och kläder, bläddra bland de fantastiska alternativen på KladCentrum idag!