ajaxLoader
Unisex Strålskyddsglasögon

Unisex Strålskyddsglasögon

SEK203.80SEK237.50

Accessoarer, Herraccessoarer, Solglasögon

Upptäck den perfekta blandningen av solskydd och stil med KladCentrum solglasögon för män. Utforska en rad klassiska designs för att hitta din perfekta passform, bläddra sedan igenom solskyddsfunktionerna för fullständig komfort.

Solglasögon för män för alla stilar

Koppla av på stranden, utforska staden eller slå din favoritgolfbana med snygga KladCentrum-glasögon och en klassisk herrpiké för alla tillfällen. Skapa ett klassiskt intryck med ett par signaturflygarsolglasögon med både polerade metallbågar och matta bågar. Vår kollektion av solglasögon för män ger också en tuff vintage touch med tidlösa runda solglasögon. Ge en modern känsla med fyrkantiga solglasögon i en subtil svart båge för mångsidig vardag. När du letar efter aktiv stil erbjuder våra överdimensionerade solglasögon den perfekta lösningen för sport genom att ge gott om täckning med en säker och snygg passform.

Funktioner för mäns solglasögon

Upptäck skyddet du behöver med den stil du älskar i polariserade glasögon. Den klassiska rökfasta designen ger massor av klarhet i ljusa förhållanden, samtidigt som den skapar den klassiska mörka solglasögonlooken. Utforska polariserade linser med UV-skydd i ett urval av linsfärger, inklusive vintageblått och retrobrun för att skapa en unik känsla.