ajaxLoader
Vintage Anti-uv Glasögon

Vintage Anti-uv Glasögon

SEK213.80SEK251.30

Accessoarer, Damaccessoarer, Solglasögon

SOLGLÖGON FÖR KVINNOR

De rätta solglasögonen för kvinnor är avgörande för varje snygg outfit, och de är nyckeln till att se ihop – och inte bara på sommaren. På backarna på vintern, i parken på våren, äppelplockning på hösten - allt är perfekta möjligheter för att visa upp din favoritlook, medan du njuter av utomhus.

- Hej solsken. Den fräsande stilen i varmt väder är din att ta med. Fyrkantig, rund, flygare - vår kollektion har alla ansiktssmickrande former du älskar med detaljer som glittrande strass, polerade guldfärgade länkar och accenter med djurtryck för det perfekta komplementet till alla kläder.

- Går upp. Ta din stil till nya höjder med flygarsolglasögon för kvinnor som hjälper dig att omedelbart uppnå en chic, avslappnad look som aldrig går ur mode. Och med moderna uppdateringar inklusive livfulla färger, armar med kedjelänkar och eleganta metalldetaljer - har detta beprövade tillbehör aldrig sett bättre ut.

- Frame Fame. Med de här eleganta solglasögonen kommer du att vända dig vart du än går. Faux-sköldpaddadetaljer, ombre randiga accenter, oväntade metalliska detaljer - var och en ger ett nytt element av sofistikering som hjälper till att fullända din look. Vårt sortiment innehåller en mängd olika universellt smickrande former, så du är säker på att hitta något du älskar.

- Värm upp vintern. Snygga nyanser är avgörande för att skapa en fantastisk look året runt. Oavsett var du spenderar tid på vintern - backarna, staden eller bortom - kommer våra damsolglasögon att hålla ditt utseende på topp säsong efter säsong.

- Spegel spegel. Upptäck en ny version av klassiska linser - en imponerande glimt till den ultramångsidiga flygaren med en spegelfinish. I iögonfallande färger som elegant silver, briljant blått, glittrande guld, förtrollar dessa oväntade linser vilken look som helst.

- Andra tillbehör. Rätt tillbehör gör nästan allt möjligt. Ge dejtkvällarna extra glans med glittrande smycken. Förbättra vilken look som helst med moderiktiga klackar. Avsluta din stil med en klassisk clutch. Oavsett vad du behöver för att fullända din look kommer du att upptäcka det i vår lineup.