ajaxLoader

Herrkläder, Ytterkläder, Skinnjackor & Mockajackor

CASUAL HERR YTTERKLÄDER FÖR VARDAGEN

Från kontoret till utomhus, vår vaxade canvasväst för män erbjuder pålitlig värme. Klä upp den för ett lunchmöte, eller klä ner den med ett par och stövlar – glöm bara inte läderbudet eller väskan. Det är de perfekta ytterkläderna för män för den robusta affärsmannen eller den sofistikerade friluftsmannen. Om du föredrar en jacka framför en väst, är våra ulljackor för herr lätta och högkvalitativa, och håller dig varm utan allt. Med den rena stilen och skärningen hos en ridjacka passar den här plagget också fint med jeans vilket gör den till ett måste för mäns ytterplagg.

KLASSISKA HERR YTTERKLÄDER FÖR DEN RÅDA HERREN

Mer än bara ett plagg, en skinnjacka berättar en historia. Våra läderjackor i vintagestil för män ger alla kläder en klassisk, robust estetik. Ju mer du bär den här jackan, desto bättre ser den ut och känns. Är du osäker på var du ska börja när du letar efter en skinnjacka? Kolla in vår köpguide för läderjackor för några användbara råd om dessa klassiska ytterkläder för män.

VEM SÄGER ATT DU INTE KAN VARA BEKVÄM OCH STYLIG?

Våra fleecetröjor för män är perfekta för svala höstnätter vid brasan. De är supermjuka, transporterar bort fukt, torkar snabbt och håller värmen när temperaturen sjunker. Föreställ dig bara en stor björnkram, men mindre skrämmande och mer tröstande. Vi lovar – du kommer inte att ångra dig när du tar på dig detta ytterplagg för män i fleece, det perfekta föremålet att packa i din läderväska för en weekendresa.