ajaxLoader

Skor, Damskor, Sandaler

Söta sandaler du vill ha nu

Sätt dig i söta sandaler att bära nu med din avslappnade eller dressade look. Handla ett trendigt urval av stilar med remmar, espadrillor, rutschbanor och mer. Svarta, vita eller bruna sandaler är neutrala garderobsklammer som passar bra med alla dina snygga outfits. Håll det enkelt men ändå elegant med ett par sandaler med t-band och en kort blockklack. För ett alternativ som passar de flesta av dina outfits, välj en sandal med enkel rem som kan justeras vid ankeln för en säker passform. För en trendigare känsla att spika sommarlovskläder, shoppa bursandaler med en extra plattform för lite extra höjd. Söta spänne detaljerade diabilder är perfekta för dagligt bruk och ger bekvämt slitage. För en lite mer dressad känsla, styla upp espadrillesandaler med dina favoritblommiga klänningar. Dessa bedårande sandaler ger verkligen vibbar. Handla söta espadrillesandaler med plattformar och snygga remmar i konstläder. För en enkel boho-look, utforska trendiga gladiatorsandaler med spetsiga remmar. Ska du på bal eller ett kommande bröllop? Ta med dig ett par glittrande strasssandaler för att byta ut hälarna när det kommer till dansgolvet. Windsor har det senaste sortimentet av damskor och uppdaterade sandaler för säsongen.

Vilka sandaler är i stil?

Sandalerna som är i stil är grundläggande stilar med t-rem, sandaler med espadrillesula, gelérutschbanor, plattformssandaler, kilasandaler och rutschbanor i fuskpäls. Dessa sandaltrender är perfekta att bära inomhus och utomhus - från brunch- eller dejtkvällskläder till slappa eller semesterkläder. Välj en flätad sandal med t-band eller en sandal med dubbla spänne för dina vanliga vardagskläder. Om du vill klä upp dina brunchkläder eller en blommig brudkläder, häpna med en plattformssandal med trendiga material som fusknubuck och espadrille. Klä upp dina arbetskläder med chica sandaler med kilklack som har iögonfallande design som bur, peep toe och genomskinliga PVC-remmar. För arbete eller dressade outfits, överväg också kvinnors mulor. Mulor i lågklackat till högklackat är ett snyggt alternativ med öppen tå till sandaler. När det är dags att varva ner kan du koppla av i rutschbanor i fuskpäls eller gelé som är perfekta att bära inomhus eller när du kör kausala ärenden som kräver en lågmäld look. Fall för sandalstilarna som kan ge dina outfits ett nytt liv!

Är sandaler lämpliga?

Huruvida sandaler är arbetsanpassade eller inte beror egentligen på arbetsmiljön och ditt företags klädkod. Fråga dig till exempel är du någon som är på fötter större delen av dagen, eller sitter du? Om du är någon som alltid är på resande fot, kanske sandaler inte är det bästa alternativet för din arbetskläder, eftersom sandaler inte ger samma fotvalv som en sneaker skulle göra. Nu, om du spenderar mer tid på att sitta vid ett skrivbord, kan klackade sandaler och snygga sandalstilar vara ett acceptabelt alternativ för din arbetskläder. Tänk på din arbetsplatss klädkod, om det kräver avslappnad affär, välj en plattformskil över en platt sandal med t-band. Det finns några sandaler som gränsar till för avslappnade eller bäst lämpade för edgy festivaloutfits, så välj dressare sandalstilar som espadrillor, wedges och burdesigner framför platta sandaler som är bättre lämpade för en BBQ eller avslappnad brunch. Att ta hänsyn till dessa frågor bör hjälpa dig att avgöra om det är lämpligt för dig att bära sandaler på jobbet.