ajaxLoader

Smycken, Ringar

Designerringar för kvinnor för vardag och var som helst

Oavsett tillfälle ger damringar en dos av bländning till din look. Djärva statement-ringar förgyller en utekväll, medan eleganta och diskreta signetringar för kvinnor ger polering till vardagliga outfits. Vårt sortiment av damdesignerringar inkluderar en mängd olika stilar som du kan mixa och matcha beroende på ditt humör.

Vilken damringstil passar dig?

Det finns så många ringar för kvinnor att välja mellan, men det kan vara svårt att komma på exakt hur man bär dem. Ett av våra favoritsätt att styla den här lilla men mäktiga accessoaren är att skapa en stapel med kapslingar som kompletterar varandra och resten av dina smycken. Kombinera enkla band i guld eller silver med gnistrande pavéringar för att skapa en unik look. Kända för sin iögonfallande storlek och glans, är cocktailringar bäst att bära på egen hand för ett enkelt sätt att lägga till glamour till din festensemble. Genom att ha en samling ringar i alla former, stilar och glansnivåer kan du byta ut dem varje dag för att passa vad som helst för ögonblicket!

Tillbehör för att komplettera våra ringar för kvinnor

Få ännu mer uppmärksamhet till dina glittrande KladCentrum-ringar när du bär kopplingar och armband. Dessa små väskor är perfekta för en utekväll med precis tillräckligt med plats för din telefon, kort och nycklar. Med så många färger och stilar att välja mellan kommer du garanterat att hitta ett fantastiskt komplement till dina nya ringar. Satchels håller också smyckade händer fram och mitt, med en rymligare siluett som är perfekt för din vardag. Toppa din glamorösa nya look med ett par designersolglasögon för kvinnor.