ajaxLoader

Skor, Damskor, Platåskor

Platåskor

Uppgradera din look på KladCentrum med platåsneakers och sandaler! Häng med i den skyhöga trenden för att höja din look (bokstavligen). En plattform är ett bra sätt att få lite höjd med mer komfort än klackar. De finns i alla möjliga färger och mönster. Prova en ljus vit sko för en skarp minimalistisk look som kan passa till allt. Ha kul i solen med platåsandaler. Ta på dig episk streetwear-stil i plattformssneakers och prova den edgy looken i plattformsstridsstövlar. Oavsett din stämning kan du ta det till nästa nivå med plattformar.

Det bästa med plattformar är att de är mångsidiga. Testa att para ihop dessa trendiga skor med dina favoritjeans eller en enkel klänning för att lägga till lite höjd och visuellt intresse till dina ben. Varje gång du funderar på att ta på dig ett par snygga sneakers med en look, ta en plattformssneaker istället. Streetwear-stilen är mycket populär just nu. Du kan göra streetwear chic med solida färger, eller verkligen uttrycka dig i mönstrade plattformssneakers.

Sträck dig mot himlen på sommaren med platåsandaler. Plattformssandaler är ett bra sätt att lägga till lite utstrålning till allt du bär. Från shorts till solklänningar, dessa sandaler får dina ben att se långa ut och de är ett roligt sätt att visa lite personlighet. Med så många stilar att välja mellan i sandalavdelningen kan du matcha alla dina soliga sommarvibbar.

Sedan, när de kallare månaderna rullar in, kan du lägga till något lite edger till din stil. Platform stridsstövlar tar den ikoniska robusta sulan som stridsstövlar är kända för till max. De är en seriös showstopper, perfekta för en helsvart läderlook, eller så kan du blanda ihop det med lite färg. De passar bra till smala eller manschetter med raka jeans. Vad du än gör, se till att visa upp hela stöveln så att den verkligen kan poppa!

Plattformsskor är för personer som inte är rädda för att sticka ut i stort. Även en enkel enfärgad sko blir en statement-look. Style dem hur du vill, det finns inget fel sätt att göra det så länge dina skor får dig att känna dig lite berömd. Prova denna stil. Hämta ett par från KladCentrum. Det kan bara bli din nya favorit-showstoppande look.