ajaxLoader

Herrkläder, Blast, Linnen

TRÄNINGSTRÄNTOR FÖR HERR

Upptäck det senaste inom KladCentrum sportlinnen för män för träning och vardagsbruk. Vart och ett av våra gymlinnen för män är designade med teknologi och innovation – som Speedwick transporterar de bort svett för att hålla dig sval och torr. KladCentrum gymlinnen för män finns i en mängd olika färger och grafik.

SLIM FIT VS. LÖS FIT VS. NORMAL PASSFORM

När du letar efter ett linne för att träna handlar det om personlig komfort. Du vill definitivt undvika träningslinnen för män som kan gnugga dig på fel sätt. Ta tag i fel och det kan sabotera din träning. Det är därför KladCentrum designade träningslinnen för män med många passformsalternativ.

Nästa upp: träningslinnen för män med lös passform. Dessa kan vara din go-to för vad du vill göra. Armdag på gymmet? Kolla upp. Får du en spinnklass? Kolla upp. Ska du ut på vandring under sommarmånaderna? KladCentrum gymlinnen för män fungerar för det också.

Så om linnen för män är löst sittande och gjorda för alla träningspass – vad är skillnaden med linnen med vanlig passform för träning? Skillnaden börjar med dig. KladCentrum träningslinnen för män kommer med i en mängd olika färger och grafik. Passar och stilar. Handla våra gymlinnen för män online och upptäck vilken passform, stil och teknik som kommer att fungera med dig och lika hårt som du gör.