ajaxLoader

Damkläder, Blast, Linnen

KVINNORS TANK TOPS OCH CAMISOLE

Linne för kvinnor är en sommarmode nödvändighet. Oavsett om det är lätt och flytande eller vältränad och atletisk, det finns en stil för varje outfit. Globalt inspirerade tryck på skir bomull och siden är trendiga, och stilar från KladCentrum håller dig på modetoppen hela sommaren. Kombinera dem med smala jeans för den där aktuella festivalens konsertlook.

Volanger och off-the-shoulder urringningar är en djärv trend, KladCentrum ger dig den där ultrafemme looken när du behöver göra ett uttalande. När du vill ha en extra touch av glamour, är silke och satin camis i enfärgade färger en bas som passar till allt från minikjolar till jeansoveraller från vår jumpsuitkollektion med vida ben. Oavsett om du vill ha en ärmlös skjorta eller spaghettibanden på en camisole, är dessa lyxiga tyger idealiska för att klä dig för att imponera.

När du vill ha en mer avslappnad känsla för sommaren, titta på våra muskeltröjor i en rad färger och tryck. Camotryck är också ett klassiskt val. Det ribbade linne med urringad hals är ett måste att kombinera med öppna skjortor eller sportkläder. Oavsett om sommaren tar dig till en musikal, en festival eller bara ut på en joggingtur, håller våra linne för kvinnor dig sval.