ajaxLoader

Herrkläder, Ytterkläder, Jackor

Få typer av herrjackor kommer förpackade med så mycket attityd som en skinnjacka. KladCentrum erbjuder ett brett utbud av läderjackor som varierar i form och storlek så att alla män kan ha denna mångsidiga klassiker som en del av sin garderob. En av de mest ikoniska läderjackastilarna är bikerjackan - en avskuren, asymmetrisk jacka designad för att låta cyklister luta sig över sina cyklar utan att fästena gräver in i kroppen. Hitta läderjackor som kommer med den klassiska D-fickan och lapeldesignen som tar din stil till nästa nivå. Bryt dig bort från den traditionella svartfärgade skinnjacka-looken och utforska våra skinnjackor i en cool karamellfärg som skulle passa bra med en helvit outfit.

Var kreativ när det kommer till herrjackor när du provar en av KladCentrum jeanjackor. Jeansjackor är ett fantastiskt ytterplagg på hösten eller vintern. Lägg jackan i lager under de kallare månaderna eller bär den över en enkel T-shirt för en fin höstdag. För en enklare look, kombinera en ljusare jeansjacka med en vit T-shirt och mörka jeans eller svarta byxor. Gör din look lite mer sofistikerad när du kastar en jeanjacka över en button-down med en snygg stickad slips och ett par chinos. Blanda affärer med arbetskläder och prova din jeanjacka med ett par snygga byxor och glansiga dressskor.

För en mer avslappnad, lågmäld look, bryt ut jeansjackan med din favorithuvtröja som ger en outfit som du kan bära för att träffa vänner på lunch medan du fortfarande ser moderiktig ut. Håll hoodien enkel i neutrala färger och design för att hålla looken sammanhållen. Om du vill undvika att bära en pösig vinterjacka, lägg en jeansjacka ovanpå en tröja eller en bit flanell från din garderob.

Men om du letar efter en herrjacka som kan hålla dig varm under de kallare månaderna, prova en av KladCentrum puffer eller quiltade kappor. Lägg en lätt pufferjacka under en parkas eller kostymjacka för din morgonpendling så att du inte behöver offra stil för komfort. Prova en pufferrock som är lite mer slitstark och som kommer med huva så att du är redo för vintervädret. Var trendig med din pufferjacka och utforska vårt utbud av ljusa färger som kommer att ge din outfit en extra pop.

På KladCentrum vet du att du kan hitta alla kläder du behöver för att vara förberedd för varje säsong och alla tillfällen. Se till att handla hela vårt sortiment av kläder och andra nödvändigheter för alla din familjs garderobsbehov. Herrrockar och jackor från KladCentrum är det perfekta tillskottet till din ytterklädeskollektion. Hitta alla dina väsentliga kläder på KladCentrum och ta din look till en helt ny nivå!