ajaxLoader

Herrkläder, Underdelar, Byxor

Ett par perfekta byxor är grunden för alla sammansatta outfits och KladCentrum har det bästa urvalet av herrbyxor designade för enkel, vardaglig stil. Bygg din signaturlook nerifrån och upp med mäns vardagsbyxor och dressbyxor för att ge din garderob en fräsch uppgradering.

Byxor för män

KladCentrum herrbyxor finns i två olika passformer så att du kan hitta rätt utseende och snitt för dig. Vår klassiska passform ger en rak passform i höfter och lår med en lätt avsmalning i benen. Alternativet Slim erbjuder en något mer skräddarsydd passform genomgående med en smalare benöppning. Välj en passform som passar dig, eller skaffa herrbyxor i båda passformarna för lite variation i din garderob.

Casual byxor för män

Letar du efter en stil som passar en avslappnad miljö som dejtkvällar eller golfutflykter med killarna? Utforska vårt utbud av fritidsbyxor för män i de senaste färgerna och hitta alternativ konstruerade med mycket stretch för flexibilitet och enkel rörelse.

Förstärk ditt spel med twillbyxor för män som ger en bekväm, trendig look för jobbet eller helgen. Eller satsa på stilen med manchesterbyxor som passar och känns som traditionell denim men som lägger till färg och textur till din garderob.

Klänningsbyxor för män

Leta efter klassiska khakibyxor för män med platt design och en skräddarsydd passform för en professionell vardagslook. När du behöver klä upp saker och ting ett snäpp, välj ett par smickrande, slim-fit herrbyxor i en trendig nyans som kol eller canvas att bära med din button-down skjorta och Oxfords. Välj herrbyxor gjorda av skrynkbeständiga material för en polerad look som håller hela dagen.

Hitta rätt stil på herrbyxor för alla tillfällen, från avslappnade helgutflykter till dagar på kontoret. Ge dina jeans en välförtjänt paus genom att bläddra i sortimentet av kvalitetsgjorda byxor för män på KladCentrum, kolla sedan in vår kollektion med skjortor för män för att fullända din look.