ajaxLoader

Damkläder, Underdelar, Byxor

Dambyxor på KladCentrum Hitta bekväma men ändå formsydda byxor och leggings för damer på KladCentrum. Oavsett om du letar efter leggings eller snygga byxor för helgen eller khakis för tillfälliga tillfällen, har KladCentrum dig täckt.

Välj din stil

Vi erbjuder ett brett utbud av byxor i alla olika passformer och stilar. Några av våra favoriter inkluderar:

Leggings - Leggings är vanligtvis åtsittande och gjorda av tyger som bomull eller lycra. Även om de ofta bärs under träningspass, kan leggings också stylas med en flytande blus under ett mer avslappnat tillfälle.

Byxor med smal passform – Den här byxstilen kallas även skinny jeans när den är gjord av denim. Den kännetecknas av en åtsittande passform genom benet med en avsmalnande benöppning.

Byxor med rak passform – Den här stilen erbjuder en mer avslappnad look än slim fit eller smala byxor och kännetecknas av en rak visuell linje längs benen.

Byxor med utsvängda eller stövelskurna byxor – den här stilen hänvisar till alla byxor som blir bredare från knäna till ankeln.

Byxor med vida ben – Den här byxstilen förknippas ofta med dressbyxor men finns i många färgalternativ och kan bäras ibland. Det kännetecknas ofta av en vidgning vid höften som bär ner benets längd.