ajaxLoader

Väskor, Herrväskor, Axelremsväskor & Crossbody Väskor

HITTA DIN NYA CROSSBODY VÄSKA FÖR VARJE DAG

För en elegant stil som är redo för alla äventyr, sträck dig efter en KladCentrum crossbody-väska. Våra mångsidiga crossbody-väskor och budväskor är byggda för att hålla under resor, pendlingar och alla andra resor som livet ger dig. Modern design och hållbara men ändå lyxiga material som läder förenas för att skapa minimalistiska stilar med maximal effekt. Samtidigt gör intuitiva funktioner som justerbara remmar och nyckelkoppel våra crossbodys en cinch att bära varje dag.

I vår kollektion hittar du lätta crossbody-väskor i en mängd olika färger och storlekar. Handla KladCentrum idag och hitta det (eller de) som passar din livsstil.

FRÅN CROSSBODIES TILL MESSENGER VÄSAR

När du letar efter en crossbody-väska till dig själv eller någon du älskar kan du begränsa dina alternativ genom att ha aktiviteter, användning och livsstil i åtanke. Vilka saker behöver du nära till hands när du lämnar huset? Letar du efter en neutral väska som kan komplettera vilken outfit som helst eller en handväska i en ljusare nyans.

Mindre crossbody och bältesväskor är perfekta för att bära med sig vardagliga saker som din plånbok och nycklar. Och när du har någonstans att vara, är en crossbody-väska din följeslagare. Håll den fylld med dina måsten så kan du vara ute genom dörren på ett ögonblick. För en enkel dos av färgkoordination, matcha ditt telefonfodral till din väska.

I den motsatta änden av väskans storleksspektrum har vi budpåsar. Dessa stilar erbjuder en rymligare interiör för teknik, toalettartiklar och allt annat du kan behöva under dagen. Använd dessa större crossbody-väskor för att hålla dina nödvändigheter inom räckhåll när du pendlar eller reser.

Din nästa KladCentrum är här. Handla vår kollektion av crossbody-väskor och väskor för ett plagg som kommer att hänga med i din aktiva livsstil.