ajaxLoader

Accessoarer, Damaccessoarer, Armbandsur

Varför tillbehör med en klocka?

Klockan fungerar fortfarande som en statussymbol och mode måste ha. När du går på dina affärsmöten, känner du någon gång att du saknar något? Oddsen är att det är poleringen klockan ger ditt professionella utseende. Naturligtvis, om du ska ta tillbaka modetronen från smarttelefonen, måste du följa några regler för att maximera din klocka.

En bra sak att tänka på med klockor är att matcha metallen med dina andra smycken. Om du är gift, eller bär ringar ändå, överväg att para ihop silver med silver, brons och guld på samma sätt. Krockande färger kan ofta bli distraherande, så håll ett öga på vad du kopplar ihop. Och kom ihåg att vara uppmärksam på detaljerna, eftersom dina örhängen eller armband kan kasta av sig utseendet om de inte matchas ordentligt.

När du väljer en mer exklusiv look är subtil alltid bättre, speciellt om din outfit ska vara i centrum för uppmärksamheten. Stupande urringningar och diamantbelagda klockor spelar inte bra. Med det sagt, om det är en mindre designad klocka, kommer du säkert att kunna dra av den. Det viktigaste att tänka på med en klocka är dina andra tillbehör. Generellt sett kan du ha lite överseende med dina örhängen när det kommer till matchning.

Med affärsorienterade outfits kan något sofistikerat högt fungera mycket bra. En lite mer designad klocka kan räcka långt för att visa kraft och attityd. Ibland är allt som krävs för att bryta isen en väldesignad klocka. Naturligtvis gäller samma regler för exklusivt utseende här, mer metall till din företagsklocka är bra, men låt det inte vara så högt att det känns oprofessionellt.

När det kommer till casual går nästan vad som helst. Läder-, plast- och metallklockor är alla mycket acceptabla. Bygg gärna din outfit runt en modeklocka, eller fortsätt att gå subtilt. Det är ditt val.

Ansiktsstilar

Att styla dina klockor efter metaller och tillfälle är tillräckligt enkelt. Men den största hämmaren av detta är ansiktsstilen. Ibland kan urtavlan och remmen vara perfekt, men den mest synliga delen av klockan kan vara av (och vice versa). För att göra valen enklare och fungera bäst för dina outfits, avstå från allt djärvt och distraherande för ditt exklusiva utseende. Speciellt för black tie-evenemang är något elegant och neutralt som romerska siffror ett bra val.

Passar mönstret, kan du släppa begränsningarna några för affärskläder. Gå bort från allt konstigt, men chic och iögonfallande är mer än acceptabelt. Släpp loss för vardagliga outfits och helgkläder. Utöver allt detta, kom ihåg att digitala ansikten är bäst för affärsmässiga och avslappnade utseenden, och definitivt förbjudna för formella, svarta slipsar och allmänt exklusiva tillfällen.

Smartklockor

Smartwatches är verkligen framtiden. De paras ihop med dina smartphones och har kallats "wearables". De kan göra vad en klocka kan göra, och mer. På grund av denna utveckling kan du ha några nya stilalternativ. Även om det i allmänhet är en faux pas att bära en smartklocka för tillfällen med svart slips, överväg definitivt en för affärsändamål. De är extremt funktionella och har ofta mjukvara för att ändra utseendet på klockan så att det blir snyggare eller mer subtilt.