ajaxLoader

Damkläder, Activewear

HANDLA LONGKLÄDER DU KOMMER ATT ÄLSKA PÅ KladCentrum

Utforska alla de senaste aktiva kläderna för kvinnor från KladCentrum. Från djärva färger till lyxiga tyger och oväntade designdetaljer, detta är inte dina baskläder. Oavsett om du är på gymmet, utövar din favoritsport eller springer ärenden på stan, ger våra aktiva kläder för kvinnor en stil som sticker ut vart du än går. Denna måste-ha loungewear-kollektion inkluderar:

- Yogabyxor och leggings. Från klassiska snitt, till leggings med hög midja, bootcut och beskurna stilar, vi har de nya yogabyxorna för kvinnor och joggingstilar, perfekta för varje dag.

- Figursmickrande toppar. Våra figurförbättrande logotyper är designade för att lägga till lite attityd och nyckfullhet till varje look. Skapa en smickrande siluett när den kombineras med yogabyxor, leggings eller alla de senaste denimstilarna.

- Sweatshirt & joggingkombinationer. Utforska våra supermjuka stickade huvtröjor, koftor och joggingbyxor designade för att göra den ultimata bekväma loungewear-kombinationen. Upptäck roliga färger som inkluderar juveltoner, vardagsneutrala färger och kamouflagetryck också.

- Skaka om saker. För en rolig snurr på traditionella aktiva kläder är våra huvtröjaklänningar, omlottoveraller, huvjackor och cargoleggings med knappaccent det perfekta valet när du letar efter något unikt för varje dag.

- Må bra tyger. Upptäck mjuka tyger som även inkluderar velour, supermjuka stickningar och kabelstickade stilar. Med snygga färger och designdetaljer som inkluderar allt från paljetter och strass, till broderier, konstläderaccenter och mer, har vi något för alla.

För det senaste inom aktiva kläder för kvinnor, shoppa KladCentrum online eller i butik idag. Komplettera din chica och avslappnade look för varje dag med alla must-have sneakers och slip-on stilar för henne.